Pearl Eyelashes Academy

Pearl Eyelashes Academy ble dannet for å dele vår kunnskap innen vippeextensions og for å tilby produkter av beste kvalitet.
Bransjen rundt vippeextensions er under rask utvikling og det er viktig å holde seg oppdatert.
Med mange års erfaring innen styling og utvidelse av vipper har vi lyst til å gi deg muligheten til å delta i eventyret. Målet vårt er å gi deg riktig trening med forståelse for både aktuelle trender og kundens unike behov. Vi vil inspirere lidenskap for kreativ behandling og utvidelse av vipper.
Vi er veldig opptatt av kvaliteten på produktene vi bruker, derfor bruker vi kun det beste innen vippeextensions til videresalg og undervisning. Vi er en stolt leverandør av merket Beauty & You, som er det største på det østeuropeiske markedet.

Vår instruktør Malgorzata Kornyluk (kjent som Goria) var med å stifte Makia helse- og skjønnhetsinstitutt i Oslo.

Siden 2016 har hun vært kursholder for både vippeextensions og vippeløft.

Malgorzata er utdannet psykolog og sminkør til film og teater. I flere år jobbet hun som frisør, parykkmaker og sminkør i et av de beste teatrene i Polen.

I Oslo driver hun med make up, vippeextensions, og brynstell; microbading og permanent make up. Hun setter stor pris på både indre og ytre skjønnhet, helse og bevissthet. Hun liker å fremheve kundens naturlige skjønnhet, selvforståelse og unikhet.

Hun elsker å undervise og får sine elever til å ha stor lidenskap for jobben sin.