Laster Arrangementer

Ønsker du å utvikle deg i vippe ekstensions bransjen, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Vi vil lære deg alt du trenger å vite om volume lashes. Vi tilbyr en bonus for Pearleyelashes Academy sine elever! 10% rabatt for hvert kjøp på produkter på hjemmeside pearleyelashes.no.

XD Volume Lashes Kurs – Oslo

Dette kurset passer til deg som allerede har erfaring innen vippeextensions og har jobbet med det i minst 6- 12 måneder.

Kurset består av en teoretisk og praktisk del og vi diskuterer sammen og deler våre faglige innsikt. Vi snakker om de vannligste problemene for å utdype våre forståelse og forbedre vår kunnskap og service.

Formålet av det kurset er å bli kjent med avanserte tekkniker av påsettning av vipper dvs. forskjellige måter av vifter håndlaging, øyeform korrekjson, avansert bruk av lim, vipper og pinsett, øke tempo av dine bevegelser, m.m.

Du vil få en startpakke som gir deg mulighet til å gjøre mange behandlinger etter fullført opplæring.
På kurset sørger vi for en behagelig atmosfære, og du vil få tilgang til et fullt utstyrt undervisningsrom og lunsj.
Du blir bedt om å ta med en modell den andre delen av kursdagen.
Dersom det er vanskelig, setter vi pris på at du informerer oss snarest mulig, slik at vi kan få ordnet det på en annen måte.

Kurset er kun for erfarne vippeteknikkere som er i stand å utføre en full klassisk vippe extension set i 90-120 minutter.

Kursmateriell
Startkit og sertifisering

PEARL EYELASHES ACADEMY NORGE
Sted: Oslo, Majorstuen

Kursadresse: Sørkedalsveien 1, 0369 Oslo
Undervisningstid: 10-18.00
Varighet: 1 dag
Pris: 6500

Målgruppe for kurset

XD Volume Lashes Kurs
Dette kurset passer til deg som allerede har erfaring innen vippeextensions og har jobbet med det i minst 6 måneder og kan utføre nytt set klassisk innen 2 timer.

Kursmateriell

Du får et startkit som gir deg alt du trenger for å starte opp din virksomhet.

Eksamen / sertifisering

Diplom og sertifisering som vippeteknikker.

Uttalelser

» Jeg var fornøyd med kurset slik du hadde lagt det opp. Likte din måte å undervise på, med tålmodighet, direkte språk og profesjonelle fremtoning! Stod igjen med et positivt intrykk.»
Vilde.

» Takk for fint kurs, du var flink til å lære bort. Kurset hos deg var både Malin og jeg fornøyd med.
Vi synes begge vi fikk en grundig opplæring i det teoretiske og den praktiske delen, så vi gleder oss til å komme igang.»

Marit.

«Veldig fornøyd med kurset! Kunnskapsrik kursholder, i teori og praksis. Produktene er av god kvalitet- enkle åjobbe med.

Anbafeles på det sterkeste »

Jurgita.

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen