Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Professional Class / Klassisk Grunnkurs

13 juni 2020 - 14 juni 2020

kr6300

 

Professional Class

 Klassisk Vippe extensions kurs i OSLO

 

Pearl Eyelashes er et nytt akademi og nettbutikk som tilbyr produkter av høy kvalitet og trening innen vippeextensions, vippeløft og makeup i Oslo.

Er du opptatt av skjønnhet og skjønnhetsprosedyrer, eller ønsker du å utvikle deg i denne bransjen, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Vi vil lære deg alt du trenger å vite om vippeextensions. Våre to-dagers kurs holdes individuelt eller i små grupper, slik at du vil være sikker på at du får 100 % av vår oppmerksomhet.

Emnet består av en teoretisk og en praktisk del, i tillegg til eksamen. Etter kurset blir du forberedt og klar til å utføre hele prosedyren. Vi har god erfaring både innen kundebehandling, montering av vippeutvidelser og undervising.

 

Teoretisk del av kurset består av blant annet:

– hva er klassisk vippeextensions 1:1 metode og hvem er den egnet til, – produktspesifikasjon, – hygiene og trygghet, – gode rutiner og arbeidsstilling, – kundekonsultasjon, – kundekort og ditt ansvar, – planlegging av behandlingen, – kontraindikasjoner og øyesykdomer, allergi – øyets anatomi og hår livsyklus, – forståelse av ulike øyefasonger, – riktig korrigering, – to grunnleggende ’’lash maps’’ plus en ekstra i tillegg – riktig valg av lengden på øyevippene, – markedsføring, – troubleshooting, + mye mer

På den praktiske del av kurset lærer du blant annet:

– å utføre hele behandlingen steg for steg, – forberedelse av vipper, påsetning av øyepads, taping, – riktig mengde lim, riktig holdning av pinsett, – åpen og lukket øyerens – fjerning av vipper, – praksis på treningshoder og modeller, – ettervern og veiledning av dine kunder, – ta riktig før- og etter-bilde, + mye mer

Etter kurset blir du tilknyttet et lukket forum organisert av Pearl Eyelashes Academy hvor du kan dele din erfaring med andre kursdeltakere og få hjelp av andre vippespesialister, samt vår lærer.

Kurset avsluttes med en teoretisk eksamen. Etter kurset blir du bedt om å øve på minst fire ulike modeller for å kunne delta i praktisk eksamen.

Du vil motta en diplom etter ferdig bestått teoretisk og praktisk eksamen.

På Pearl Eyelashes Academy setter vi stor pris på kvaliteten til produkter vi  selv bruker g tilbyr i nettbutikken vår. Vi velger produkter av velprøvde merker slik at du kan ha tillit til at de har god holdbarhet og er trygge mot kunder. Vi er stolt av at vi er eksklusiv leverandør av Beauty & You-merket i Norge.

Du vil få kurshåndbok og en startpakke som gir deg mulighet til å gjøre mange behandlinger etter fullført opplæring. På kurset sørger vi for en behagelig atmosfære, og du vil få tilgang til et fullt utstyrt undervisningsrom og lunsj. Du blir bedt om å ta med en modell den andre dagen av kurset. Dersom det er vanskelig, setter vi pris på at du informerer oss snarest mulig, slik at vi kan få ordnet det på en annen måte.

Ønsker du mer detaljert info, ta gjerne kontakt med oss på hello@pearleyelashes.no

Kursarrangør: PEARL EYELASHES ACADEMY NORGE
Sted: Oslo, Majorstuen
Kursadresse: Sørkedalsveien 1, 0369 Oslo
Undervisningstid: 10.00-16.00
Varighet: 2 dager
Fast Pris: kr 6.900
Redusert pris nå 6.300,-

Detaljer

Start:
13 juni 2020
Slutt:
14 juni 2020
Kostnad:
kr6300
Hjemmeside:
http://pearleyelashes.no/

Sted

Makia Helse og Skjønnhetsinstitutt
Sørkedalsveien 1
Oslo, 0369 Norge
+ Google-kart
Telefon:
+4797863836
Hjemmeside:
www.pearlleyelashes.no
Lashes for Professionals