Oversikt over trinnene med effektiv vippeforberedelse

Du kan bruke det under vippe extensions prosedyre for å sikre langvarig vipperetensjon.

1. micellar væske – sminkefjerner
2. skum for øyevipper – grundig rengjøring av øyevipper og øyelokk
3. fysiologisk saltvann – hydrering og antibakteriell effekt
4. primer- klargjøring av øyevipper for å binde limet bedre

Hvorfor er det viktig å vaske og forberede kundens øyevipper?

Riktig tilberedning av øyenvippene er et viktig skritt i utvidelsesprosedyren.
Vi gjør dette av to hovedårsaker; den første er hygiene, og den andre er å øke limet til limet, og dermed sikre holdbarheten til behandlingen. De riktige produktene og riktig påføring er grunnlaget for behandlingen av øyenvippeforlengelsen. Takket være dette vil du være sikker på at kundenes øyevipper forblir sunne, og at de limte vil holde seg bra og vil vare i lang tid.

Så hvilke produkter skal vi bruke, i hvilken rekkefølge og hva er egenskapene deres, og må vi alltid følge alle trinnene?

Jeg vil prøve å svare fullt ut på disse spørsmålene i denne artikkelen.

Husk at, akkurat som i make up, er hudpleie det første og grunnleggende trinnet i arbeidet, og takket være det vil sminke se estetisk ut, vare lenger og ikke belaste huden unødvendig. Også her bør vi nøye nærme oss pleie og vask før øyenvippeforlengelsesprosedyren.

Oppgaven med å forberede øyevippene for behandlingen er:
1.å vaske sminken (eller restene), fjerne restene av annen kosmetikk, som kremer, hårspray, silikoner,
2. å rengjøre øyevippene fra naturlig talg, svette, støv og andre, og dermed avfette håret forsiktig og øke porøsiteten til de ytre skalaene,
3. økning av pH, som naturlig er ganske lav på øyevippene,
4. passende hydrering av øyevippene,
5. forfriskende øynene og beroligende irritasjon.
6. Øk limet.

Det er verdt å bruke allergivenlige og delikate preparater som ikke inneholder oljer og ikke irriterer øynene. Foreløpig er det en hel rekke produkter tilgjengelig på markedet, nedenfor viser jeg de som jeg bruker selv når jeg jobber med kunder, og som er tilgjengelige i vår nettbutikk.

Førstegangs kunder/ nytt sett med vippe extensions

Hvis klienten kommer inn for et nytt sett med øyevipper, kan du be henne om å komme uten øyesminke og ikke bruke vanntett mascara eller eyeliner opptil 24 timer før avtalen. Takket være dette vil du ganske enkelt spare tid. Det vil være mer tid til å bare bruke øyevipper, grundig diskutere klientens forventninger, og det som også er viktig, vil du kunne rengjøre og avfette øyenvippene. Micellar væske vil fungere veldig bra her. Den spesielle formelen lar deg raskt og effektivt bli kvitt sminke eller sminkerester generelt. Selv om en klient kommer til deg rett fra jobb, vil micellar væske fungere best med full sminke.

Micellar vann

Micellar vann
Micellar-væsken kombinerer egenskapene til en sminkefjerner og en toner. Den kan brukes til å rense og fjerne sminke fra hele ansiktet og øynene, den er skånsom, etterlater ingen fettfilm og trekker ikke huden. Miceller er sfæriske strukturer sammensatt av to deler, hydrofile og hydrofobe (også kalt lipofile). De har en to-fase effekt, først tiltrekker de forurensende stoffer og oppløser dem deretter i en vandig løsning.

I tillegg pleier den micellære væsken huden, da kapselens struktur tillater penetrering av vitaminer, mineraler og planteingredienser. Hvordan bruke micellær væske? Det er nok å bruke riktig mengde på en bomullspute og gni den forsiktig for å fjerne sminke og urenheter fra ansiktet og øynene, det er ikke nødvendig å skylle den med vann. Huden og øyevippene er rene og holder seg behagelig oppdaterte.

Lash sjampoo

Påfyllingsbehandling og et nytt sett

Øyevippeskum
Øyevippens renseskum er rett og slett et must for enhver stylist, men ikke bare. Anbefal dette produktet for hjemmepleie av øyenvipper til kundene dine og lær dem om hvordan hun skal ta vare på rensligheten av øyenvippeforlengelser. Dessverre tror mange kunder fortsatt at øyenvippeforlengelser ikke skal berøres eller vaskes. Dette er en grunnleggende feil, og det er vanskelig å tro at noen kan gjøre det. Tross alt fjerner vi sminke fra ansiktet vårt og pusser tennene hver dag, så hun bør naturligvis også vaske øynene og øyenvippene. Dette er også grunnen til at det er spesielt viktig å ikke hoppe over dette trinnet under prosedyren. Så vi vasker alltid kundenes øyevipper med skummet for utvidede øyevipper! Spesielt hvis klienten kommer for påfyllingsbehandling, bruk en myk børste og skum i stedet for en bomullspinne med micellær væske.

Disse skummene er designet for vippeforlengelser. Det er et mykt, luftig skum som er skånsomt for øynene, har en fettfri formel, er allergivenlig og effektivt renser og avfeter øyevippene og har antibakterielle egenskaper. Husk å skylle også øyelokket og rengjøre hele øyeområdet grundig. Skummet skal skylles rikelig og grundig med rent vann, noe som i tillegg vil øke pH-nivået på øyenvippene.

Natriumklorid

Dette produktet finnes i alle apotek og personlig, jeg tror det er alltid verdt å ha det for hånden.
Det er nyttig når du skyller øynene etter farging, sminkefjerning eller faktisk for øyenvippeforlengelsesbehandling. Vi bruker den først og fremst for å skylle ut rusk eller fremmedlegemer som har kommet inn i øyet. Øyevask med fysiologisk saltvann gir lettelse for trette, irriterte øyne og gir en følelse av utrolig forfriskning og komfort. Fysiologisk saltvann brukes også til å vaske hud og slimhinner, ikke bare i øynene, men også til å skylle nese eller hals i tilfelle øvre luftveisinfeksjoner (forresten, det er også mye brukt i medisin og kosmetologi, men jeg vil ikke skrive om det her). Vi bruker natriumkloridoppløsning for å skylle øynene for å fukte dem, for å fjerne sekreter som irriterer øyet, det er perfekt for konjunktivitt.

I min praksis skyller jeg kundenes øyne med saltvann etter skylling av vippeskummet, fordi saltet har en ekstra antibakteriell effekt. Det er nok å skylle klientens øyne grundig, først den ene, deretter den andre. Klienten kan holde øynene lukket og gradvis blinke når de blir spylt. Sørg for å tørke øynene godt med et mykt vev. Deretter kan du kamme vippene med en ren børste.

Jeg anbefaler det også til klientene mine når jeg ser at de utvikler lett betennelse i hårsekkene, eller med betennelse i øyelokkene, fordi det effektivt forhindrer multiplikasjon av antimikrobielle stoffer, forhindrer utvikling av infeksjoner og fremmer helbredelse.

Det siste trinnet og mine tanker om primer og cleaner beskrever jeg i neste post. Ikke nøl å følge med!